Nyheter från Gymnastikförbundet

Det var ett efterlängtat SM i truppgymnastik som avgjordes i Västerås under helgen. Publiken bjöds på gymnastik på högsta nivå och söndagens finaler slutade med dubbla guld till Brommagymnasterna. Den inofficiella mixedtävlingen vann GF Örebro.

Under lördagen avgjordes SM i aerobic gymnastics i Staffanstorp. Åtta gymnaster från fyra olika föreningar gjorde upp om medaljerna och när tävlingen avslutats var det Wilma Jönsson som fick kliva högst upp på pallen.

Med hjälp av PerformIQ söker Gymnastikförbundet en erfaren HR-partner på konsultbasis.

Under maj månad har 570 skolor runt om i landet deltagit i utmaningen Hopprepskoj som gått ut på att tillsammans se hur många hopp man kan komma upp i under tre veckor. På fredag avslutas utmaningen och resultaträknaren är uppe i flera miljoner hopp.

Den 16-18 juni genomförs Special Olympic games i Malmö. Ett evenemang med 1000 aktiva från 11 olika idrotter som samlas för att tävla mot varandra, sig själva och framför allt för att ha kul.

Questions and Answers

(2022-05-17 15:12)
Nu finns FAQ för CoP med svenska anpassningar.

Vill din förening utveckla er uppvisningsverksamhet, eller intresserad av att starta er egen? Nu finns ett nytt material för att utveckla och stärka uppvisningsgymnastiken!

Streaming Riksserien 2

(2022-05-16 14:37)

Idag avgjordes finalerna på SM i trampolin och DMT för herrar och damer och det blev fina tävlingar i Örkelljunga.

Den 21 maj genomförs Rikscupen, USM, JSM och SM i Staffanstorp. Här hittar ni PM med tidsschema och startordning för tävlingarna.

Årsrapporterna är sammanställda och det är tydligt att Covid-19 påverkade Svensk Gymnastik även under 2021.

PM - Mästerskapshelgen

(2022-05-13 13:00)
Här hittar ni PM, tidsschema och startordning för Mästerskapshelgen inklusive JSM och Lag-SM som genomförs den 27-29 maj i Åkeshovshallen, Stockholm

Streaming av tävlingar

(2022-05-13 13:00)
Just nu pågår ett arbete med att se över möjligheter och tillvägagångssätt kring streaming av tävlingar inom gymnastikens alla discipliner.

Postadress:
Borensbergs GF - Gymnastik
Veronica Frostqvist, Rådjursstigen 20
59174 Borensberg

Kontakt:
E-post: borensbergsgf@gmail....

Se all info

ÖstenssonsArlaLRBoreNetBettinaKlippetERAtorpagårdLänsförsäkringar ÖstHosMalinHosHanna