SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borensbergs Gymnastikförening
Fotboll

Välkomna till vår nya hemsida!
2022-08-03 23:08

SYSTEMBYTE PÅGÅR!

Då vår gamla plattform för anmälningar, admin och hemsida kommer att släckas ner inom kort har vi under sommaren arbetat intensivt med att sätta upp vårt helt nya föreningssystem. Detta för att allt ska vara fullt fungerande när höstterminen drar igång (håll tummarna!).

Den nya leverantören vi har valt att teckna avtal med heter SportAdmin och de är ett väletablerat företag inom föreningsvärlden.

Systembytet kommer att innebära en del förändringar för dig som medlem/föreningsaktiv:

 

ANMÄLAN

Hur anmäler jag mig/mitt barn?

Anmälan till respektive grupp görs här på vår nya hemsida – adressen kommer att förbli densamma som tidigare www.borensbergsgymnastikforening.se .

 

Anmälan för nya gymnaster/medlemmar öppnar 26 augusti kl 19.00.

 

Om du/ditt barn varit anmäld till en grupp under våren 2022 har du automatiskt förtur att fortsätta till hösten och kommer att få ett separat mejl om förtursanmälan ca 1 vecka innan grupperna öppnar för nya deltagare.
Viktigt! Om du inte bekräftar din plats/gör en ny anmälan under denna tid förlorar du din förtur.

 

När du loggar in för att göra din anmälan till hösten kommer du att se en ”Grupprekommendation” – dvs vilken/vilka grupper vi rekommenderar att du/ditt barn anmäler sig till.

 

Nytt för i år är att terminsavgift, medlemskap samt eventuell licens/försäkring betalas i samband med anmälan. Betalningen görs i samarbete med Billmate och du erbjuds 3 digitala betalningsmetoder: Kortbetalning, fakturabetalning eller delbetalning. Detta för att ge dig en bättre upplevelse och smidigare betalning.
Dessutom innebär det en minskad manuell administration för oss som förening.
En administrationsavgift på mellan 9 - 59 kr per betalning tillkommer.

 

Efter att du anmält dig och betalat får du ett bekräftelsemejl med uppgifter inför terminsstart. Du kommer även få instruktioner hur du laddar hem ditt digitala medlemskort via vår nya medlems-app. Som motionär vill vi att du visar upp ditt digitala Medlemskort varje gång du deltar på något av våra pass (ej under prova-på-veckan).

 

Kvitto får du automatisk i samband med betalning via Billmate.

 

MOTION är från och med hösten uppdelad i flera olika undergrupper (för att avgiften samt medlemskortet för respektive undergrupp ska bli korrekt).

Dessa är:
Motion Vuxen – grupp för alla vuxenmotionärer mellan 18-65 år
Motion Senior – grupp med seniorrabatt för dig som fyllt 65 år
Motion Ungdom – grupp med ungdomsrabatt för dig som ännu inte fyllt 18 år
Motion E-Passi – se förklaring längre ner
Motion Korpen – grupp för motionärer som betalat terminsavgift hos Korpen men önskar utöka träningen med våra 2 lättgympa-pass under hösten

 

E-PASSI

Vi är registrerade som leverantör hos Epassi (f.d. Actiway). Således kan du som är Epassi-ansluten lösa din terminsavgift via Epassi-portalen och nyttja ditt friskvårdsbidrag i vanlig ordning.

MEN! Nytt för hösten 2022 är att du som betalar din terminsavgift via Epassi måste anmäla dig via vår hemsida – gruppen heter Motion Epassi – och betala ditt medlemskap separat.
Detta då denna avgift ej får täckas av friskvårdsbidraget samt för att du ska få ditt digitala Medlemskort.  

 

SENIORSAMARBETE med Korpen

Om du är senior, 65 år fyllda, och betalar terminavgift samt medlemsskap hos oss kan du även få tillgång till Korpens seniorpass genom att lösa enbart medlemskap hos dem. Medlemskap hos Korpen kostar 100 kr per år och ger dig tillgång till hela 2 extra träningstillfällen per vecka.

En superdeal som vi är väldigt glada att kunna erbjuda alla er seniorer!

Kontakta Korpen i Borensberg om du har frågor om hur du löser medlemskap hos dem.

 ------

 

Vi hoppas att det nya systemet ska innebära en rad förbättringar både för dig som aktiv, för våra ledare samt för oss i styrelsen. Vi ber om ursäkt på förhand om det dyker upp konstiga aviseringar eller om något strular när själva bytet sker/anmälan öppnar.

 

Om ni har några frågor är vi bara ett mejl bort: borensbergsgf@gmail.com 

 

p.s. ni som är ledare i föreningen kommer att få mer info per mejl samt en genomgång på ledarträffen i augusti så att vi rätar ut alla eventuella frågetecken innan terminen drar igång.

 

Vi i styrelsen ser fram emot en härlig träningshöst tillsammans med alla er medlemmar!

Bästa hälsningar,
Angelica Cederin
Ordförande BGF

 
 
Våra sponsorer