SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borensbergs Gymnastikförening
Fotboll

Avgifter

Terminsavgifter

Motionspass vuxen (valfritt antal motionspass) 

800kr

Motionspass ungdom t o m 18 år (valfritt antal motionspass)

600kr

Motionspass senior, 65 år fyllda (valfritt antal motionspass)

600kr

 

Barngymnastik 4 - 7 år

450kr

 

Mixgymnastik 1 ggr/vecka

500kr

Mixgymnastik 2 ggr/vecka

650kr

För Mixgympa krävs även en obligatorisk träningslicens som kostar 150 kr per år och betalas enbart på hösten

 

Minitrupp (2 ggr/vecka)

650kr

Trupp 1 och 2

850kr

För Minitrupp, Trupp 1 och Trupp 2 krävs även en obligatorisk tränings- och tävlingslicens som kostar 180 kr per år och betalas enbart på hösten

 

Medlemskap

150 kr/år

 

Medlemskap betalas en gång per år, på hösten, och tillkommer på samtliga terminsavgifter ovan. För varje anmälan tillkommer även en administrativ avgift på mellan 9-59 kr då våra avgifter hanteras av Billmate för att minska vår administration.

Som motionär får du delta på obegränsat antal motionspass under hela terminen.

 

Nytt för hösten 2022!
Som senior kan du nu även delta på vissa pass hos Korpen i Borensberg så länge du löser dubbelt medlemskap – se mer info längre fram i programbladet.

 

Provträna gratis första veckan på alla motionspass!

Historia

Borensbergs gymnastikförening, BGF, bildades i februari 1964 och Lars Salomonsson var föreningens första ordförande. Föreningen höll sina första gymnastikpass i Klockrike. Inledningsvis erbjöds husmorsgymnastik, manlig motion samt en grupp för flickor. År 1975 började föreningen med tävlingsgymnastikUnder årens lopp har föreningen erbjudit olika aktiviteter. I dagsläget har föreningen ett stort utbud av gymnastik, från familjegymnastik för 4-åringar till lättgympa för seniorer.

 

Något som är förknippat med BGF och som många borensbergare känner till är  Luciauppvisningen i Hällaskolans sporthall. Luciauppvisningen hölls första gången 1985 och har sedan dess varit en uppskattad händelse i mitten av december.

 
Våra sponsorer