Nya platser till våren släpps 2 januari 2024

Välkomna till Borensbergs Gymnastikförening!

Vi vill satsa på en hälsosam och glädjefylld gymnastik för barn, ungdomar och vuxna. Genom gymnastik i olika former och på olika nivåer vill vi hjälpa våra medlemmar att utvecklas positivt.

Sund och säker träning – Vi främjar sund och säker träning för hela kroppen genom hela livet. All träning sker på rätt nivå och alla ska ha möjlighet att utvecklas på sin egen individuella nivå. Vi främjar en stark och sund kropp utan fokus på utseende eller vikt.

Glädje och gemenskap – Vi främjar rörelseglädje i en öppen och fördomsfri miljö där alla är välkomna oavsett kön, könsidentitet, etnisk/social bakgrund, religion och trosuppfattning, funktionsförmåga, sexuell läggning eller ålder.

Allas lika värde - Vi motverkar alla former av trakasserier, kränkningar, våld och mobbing. Hos oss är alla lika välkomna och lika mycket värda.

Respekt och hänsyn - Vi respekterar och visar hänsyn gentemot varandra.  Alla medlemmar har ett gemensamt ansvar för föreningens verksamhet samt att ovan punkter följs såväl i hallen som utanför.

Äntligen uteträning!
2024-04-28 19:28

Aktivitetsdag 11 maj
2024-04-28 19:20

Vi fyller 60 år! Cirkusdag i Dansäter
2024-03-24 15:47

I år är året då vår fina förening fyller hela 60 år!!

Detta är värt att fira och vi kommer bjuda in till ett antal olika special-event under året.

Först ut är en cirkusdag för våra barn och yngre ungdomar.

Söndagen den 5 maj kommer Cirkus-Emma till Dansäterhallen och har cirkusträning. Vi hoppas att detta kan ge alla våra lite yngre gymnaster härlig inspiration och en härlig avslutning på terminen!

Tider och gruppindelning skickas till berörda grupper per mejl.

Cirkus-dagen är gratis för våra medlemmar tack vare våra fantastiska sponsorer Sisu-idrottsutbildarna, Arla Plast och Sajab Vintage - ett STORT tack till er!

Dags för årsmöte!
2024-02-18 16:48

Det börjar dra ihop sig till årsmöte och vi hoppas så många medlemmar som möjligt kan närvara!

Datum: Torsdagen den 21 mars 2024

Tid: kl 19.00

Plats: Hällagården

Årsmötet brukar ta ca 2 timmar och vi avslutar med fika/enklare förtäring.

Anmäl ditt deltagande till borensbergsgf@gmail.com senast söndagen den 17 mars.

Väl mött!

/Styrelsen

Lediga platser i 5års-, 6-års, 7års- och mixgrupperna
2024-01-22 21:40

Vi kan med glädje meddela att vi har lediga platser i 5års-, 6års-, 7års- och mixgrupperna. Så klicka på "Bli Medlem" och anmäl er!

Nyheter från våra grupper
BGF KLÄDER, 19/09 21:44