SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borensbergs Gymnastikförening
Fotboll

Välkomna till Borensbergs Gymnastikförening!
Vi vill satsa på en hälsosam och glädjefylld gymnastik för barn, ungdomar och vuxna. Genom gymnastik i olika former och på olika nivåer vill vi hjälpa våra medlemmar att utvecklas positivt. 
Våryra i Borensberg!
2023-05-01 22:48

Den 6 maj kl 11-15 är det våryra i Borensberg.

 

Välkomna att strosa runt bland alla butiker som kommer ha finfina erbjudanden dagen till ära. 

Det kommer även vara bilutställning, lotteri m.m. och självklart kommer även vi från Borensbergs Gymnastikförening att finnas på plats och informera om vår verksamhet.

 

Så ta med  hela familjen för en härlig dag i vårt fina Borensberg!

Utegympa maj
2023-04-11 09:44

Även i år blir det utegympa på fotbollsplanen vid Dansäterskolan i maj :).

Start 7 maj till och med 11 juni 

 

Onsdagar kl 19-20

Söndagar kl 18-19 

 

Gympan är gratis (oavsett om du är medlem eller inte), men för den som vill kommer det finnas möjlighet att swisha ett bidrag till föreningen. 

Vi tränar oavsett väder och välkomnar ALLA som vill känna lite rörelseglädje!

VIP inbjudan till föräldrar
2023-03-05 10:03

VIP-inbjudan till dig som förälder eller bonusförälder!

 

Under vecka 10 och 11 bjuder Borensbergs Gymnastikförening in alla vuxna som har ett barn eller en ungdom i föreningen att kostnadsfritt delta på ett eller flera av våra motionspass!

Så kolla vårt veckoschema, dra på dig träningsdojjorna, kom ner till hallen och släpp lös lite goa endorfiner ihop med oss.

 

Alla våra pass är anpassade för ALLA typer av människor och inga förkunskaper krävs. DU bestämmer hur hårt/tungt du vill köra och hur trött/svettig du vill bli. Dessutom krävs ingen föranmälan vilket passar bra in i de flestas hektiska vardagspussel. Bara att dyka upp!

Passbeskrivningar, dagar och tider hittar du på vår hemsida: https://www.borensbergsgymnastikforening.se/start/?ID=383480

Välkommen!

 

p.s. skulle du bli sugen på att fortsätta träna med oss även efter vecka 11 men inte vill lösa terminskort går det att betala per träningstillfälle du är med på. Ett engångspass kostar 80 kr och betalas via swish på plats i hallen. Bra va!

Kallelse till årsmöte
2023-02-19 21:48

Borensbergs Gymnastikförening bjuder in alla medlemmar till årsmöte!

 

Datum: den 23 mars

Tid: kl 18.30

Plats: Hällagården

 

Föreningen bjuder på lättare förtäring till de som kommer, därför ber vi er meddela närvaro samt eventuella allergier till borensbergsgf@gmail.com senast den 16 mars 2023. Även om du ej vill ha förtäring ber vi dig att anmäla närvaro så att vi kan skicka ut nödvändiga möteshandlingar innan mötet.

 

Hälsningar,
Styrelsen

 

 

Viktigt gällande Epassi
2023-02-02 19:50

Viktig info till er som tränar med oss men löser terminsavgiften med Epassi:

Det finns ingen digital koppling mellan Epassi-portalen och vårt system, och de underlag vi får från Epassi tar dessutom ganska lång tid på sig innan de når oss.

För att allt ska fungera och ni ska få ert digitala medlemskort behöver ni därför, utöver anmälan via Epassi, anmäla er till gruppen Epassi VT23 här på vår hemsida.

 

För NYA medlemmar: 
Om du INTE var medlem under hösten 2022 behöver du dessutom lösa medlemskap (150 kr per år) i föreningen för att försäkringar m.m. ska gälla. Medlemsskap är inte avdragsgillt för friskvård och därför måste denna kostnad betalas separat. 
För att lösa medlemskap går du in på vår hemsida, väljer "Anmälan" och sedan gruppen "Medlemsskap Motion VT23". Gäller BARA om du INTE betalade medlemsskap under hösten 2022. 

Nyheter från våra grupper
BGF KLÄDER, 19/09 21:44 
BGF KLÄDER, 16/09 23:04 
 
Våra sponsorer