Nya platser till våren släpps 2 januari 2024

Välkomna till Borensbergs Gymnastikförening!

Vi vill satsa på en hälsosam och glädjefylld gymnastik för barn, ungdomar och vuxna. Genom gymnastik i olika former och på olika nivåer vill vi hjälpa våra medlemmar att utvecklas positivt.

Sund och säker träning – Vi främjar sund och säker träning för hela kroppen genom hela livet. All träning sker på rätt nivå och alla ska ha möjlighet att utvecklas på sin egen individuella nivå. Vi främjar en stark och sund kropp utan fokus på utseende eller vikt.

Glädje och gemenskap – Vi främjar rörelseglädje i en öppen och fördomsfri miljö där alla är välkomna oavsett kön, könsidentitet, etnisk/social bakgrund, religion och trosuppfattning, funktionsförmåga, sexuell läggning eller ålder.

Allas lika värde - Vi motverkar alla former av trakasserier, kränkningar, våld och mobbing. Hos oss är alla lika välkomna och lika mycket värda.

Respekt och hänsyn - Vi respekterar och visar hänsyn gentemot varandra.  Alla medlemmar har ett gemensamt ansvar för föreningens verksamhet samt att ovan punkter följs såväl i hallen som utanför.

Höstterminen 2024
2024-06-30 17:30

Nu är vårterminen slut och vi blickar framåt mot hösten och nya härliga tillfällen att träna tillsammans!

Gruppträningen startar redan vecka 32 med gratis uteträning för ALLA under 2 veckor för att sedan flytta in i hallen vecka 34.

Truppgrupperna startar vecka 34

Barngrupperna och familjegympan startar vecka 36

Alla medlemmar som tränat under våren kommer att få en avisering under juli månad - ett mejl med frågan om man vill behålla sin plats eller inte till hösten.

Den 18 augusti kl 18 släpps sedan lediga platser till nya träningssugna gymnaster (inklusive familjegympan).

Om man är intresserad av en grupp som är fullbokad är det möjligt att ställa sig i kö genom att skapa en bevakning på gruppen.

Om man skapar en bevakning får man ett mejl om det blir en ledig plats - det ger också oss i styrelsen värdefull information och en möjlighet att öka på eller skapa nya grupper om efterfrågan är hög, för självklart vill vi att så många som möjligt ska få möjlighet att träna med oss!

Ha nu en härlig sommar så ses vi i höst!

Äntligen uteträning!
2024-04-28 19:28

Aktivitetsdag 11 maj
2024-04-28 19:20

Vi fyller 60 år! Cirkusdag i Dansäter
2024-03-24 15:47

I år är året då vår fina förening fyller hela 60 år!!

Detta är värt att fira och vi kommer bjuda in till ett antal olika special-event under året.

Först ut är en cirkusdag för våra barn och yngre ungdomar.

Söndagen den 5 maj kommer Cirkus-Emma till Dansäterhallen och har cirkusträning. Vi hoppas att detta kan ge alla våra lite yngre gymnaster härlig inspiration och en härlig avslutning på terminen!

Tider och gruppindelning skickas till berörda grupper per mejl.

Cirkus-dagen är gratis för våra medlemmar tack vare våra fantastiska sponsorer Sisu-idrottsutbildarna, Arla Plast och Sajab Vintage - ett STORT tack till er!

Dags för årsmöte!
2024-02-18 16:48

Det börjar dra ihop sig till årsmöte och vi hoppas så många medlemmar som möjligt kan närvara!

Datum: Torsdagen den 21 mars 2024

Tid: kl 19.00

Plats: Hällagården

Årsmötet brukar ta ca 2 timmar och vi avslutar med fika/enklare förtäring.

Anmäl ditt deltagande till borensbergsgf@gmail.com senast söndagen den 17 mars.

Väl mött!

/Styrelsen