Välkomna till Borensbergs Gymnastikförening!
Vi vill satsa på en hälsosam och glädjefylld gymnastik för barn, ungdomar och vuxna. Genom gymnastik i olika former och på olika nivåer vill vi hjälpa våra medlemmar att utvecklas positivt.
Aviseringar för VT23 på g!
2022-12-27 16:47

Inom kort kommer alla som tränade under hösten 2022 att få en avisering (ett mejl) med anmälan till vårterminen 2023.

För att behålla din plats och fortsätta träna, betala din avisering innan förfallodatum.

Om du inte vill fortsätta, tryck på "jag vill inte gympa denna termin".

När betalning skett får ni ett bekräftelsebrev. Halltider/schema är samma som föregående termin.

Trupp 1 och 2 startar redan vecka 1

Motion och barngrupperna börjar vecka 2

Ni som tränade förra terminen behöver EJ lösa nytt medlemsskap för våren. För nya medlemmar är medlemsskap obligatoriskt och detta löser man via gruppen "Medlemsskap Motion VT23" alternativt "Medlemsskap barn och ungdom VT23".

Hör av er till borensbergsgf@gmail.com om något är oklart eller om ni har några frågor.

Tack för en bra termin!
2022-12-17 19:09

Tack alla gymnaster och motionärer för en fantastisk hösttermin och för en färgsprakande avslutning/luciashow i Hällaskolans gymnastiksal! Det var inspirerande att se alla grupper visa upp sina färdigheter!
Nu tar vi lite jullov och laddar för en lika härlig vårtermin.

Alla som haft en plats i antingen en gymnastikgrupp eller en motionsgrupp under hösten kommer att få ett mejl i mellandagarna med förfrågan om man vill fortsätta till våren.
För nya medlemmar öppnar anmälan upp i samband med terminsstart efter årsskiftet.

Var rädda om er och ha en gnistrande och underbar jul!

Hälsningar från Styrelsen

Viktig inbjudan från kommunen
2022-11-27 12:26

Då det tidvis varit lite "stökigt" i Borensberg senaste tiden har kommunen beslutat att bjud in alla vuxna till ett viktigt möte, se nedan:

INFORMATIONSTRÄFF VUXENVANDRING
Under en längre tid har vi i Borensberg, haft problem med klotter, skadegörelse
och oro bland ungdomar.
Vi känner att vi skulle behöva öka vuxennärvaro ute bland våra unga.
Vuxenvandring går ut på att finnas till hands för ungdomar som stöd och vuxen förebild, det handlar framförallt om att vara en medmänniska – inte en polis.
Att vuxenvandra kan vara en bra chans att få bättre insyn i ungdomarnas värld. När vuxna finns ibland ungdomar på gator och torg sent på kvällar och helger får det en lugnande effekt på hela miljön.

Vill du vara med och skapa ett tryggare Borensberg är du välkommen på informationsträff, du ska ha fyllt 18 år.
När: Onsdagen den 14 december, kl 18.00
Var: Hällaskolans matsal
Du kommer bl a träffa representanter från Motala kommun och Polisen.

Har du frågor, kontakta:
Mannie Gustavsson
Brottsförebyggande samordnare
Motala kommun
Tel. nr 0704-745346
mannie.gustvsson@motala.se

Inte löst medlemskap än? Kolla in det här!
2022-10-09 20:29

Kom och träna med oss!

Om du ännu inte löst terminskort för hösten 2022 får du nu en extra chans att testa under 1 vecka – helt gratis!

Hela vecka 41 kör vi gratis prova-på på alla våra Motionspass. Så ta med kompisen, sambon eller grannen och testa Box, Pilates, Fyspass, Zumba och mycket mer!

Ingen föranmälan krävs utan det är bara dyka upp. Veckoschemat hittar du på vår hemsida https://www.borensbergsgymnastikforening.se/docs/1536/42631/Schema%20HT%202022%20VT%202023.jpg och det är även på hemsidan som du kan lösa ditt medlemskap.

Hoppas vi ses i hallen!

Lediga platser i Familjegympan på lördagar
2022-10-02 17:09

Då familjegympan på lördagar kl 9-10 inte är full, har vi beslutat att öppna upp den även för barn födda 2019.

Så har du ett barn som är sugen på att känna rörelseglädje - in och anmäl innan platserna tar slut!

Nyheter från våra grupper
BGF KLÄDER, 19/09 21:44