Möjligheten att bevaka en grupp som är full
2022-09-10 17:51

Du vet väl om att du som är intresserad av att börja i en av de grupperna som är full kan skapa en bevakning på gruppen och på så sätt få ett mejl direkt om det blir en plats ledig!

Du trycker på bli medlem -> loggar in -> går till gruppen du är intresserad av, fyller i alla uppgifter och trycker sedan på "Bevaka grupp" längst ner.

Blir en plats ledig i gruppen skickar systemet ut ett mejl till alla som står i kö/bevakar gruppen och sen är det först till kvarn som gäller.

Genom att bevaka en grupp du är intresserad av ger du dessutom oss i föreningen en chans att se hur många som står i kö till en viss grupp varpå vi kan undersöka möjligheten att kanske utöka gruppen alt starta en grupp till.

Bra va?!? :)