Aviseringar för VT23 på g!
2022-12-27 16:47

Inom kort kommer alla som tränade under hösten 2022 att få en avisering (ett mejl) med anmälan till vårterminen 2023.

För att behålla din plats och fortsätta träna, betala din avisering innan förfallodatum.

Om du inte vill fortsätta, tryck på "jag vill inte gympa denna termin".

När betalning skett får ni ett bekräftelsebrev. Halltider/schema är samma som föregående termin.

Trupp 1 och 2 startar redan vecka 1

Motion och barngrupperna börjar vecka 2

Ni som tränade förra terminen behöver EJ lösa nytt medlemsskap för våren. För nya medlemmar är medlemsskap obligatoriskt och detta löser man via gruppen "Medlemsskap Motion VT23" alternativt "Medlemsskap barn och ungdom VT23".

Hör av er till borensbergsgf@gmail.com om något är oklart eller om ni har några frågor.